2021 Stor Perde Modelleri

Birkaç yıl öncesine kadar sadece hastanelerde, büro ve ofis gibi işyerlerinde kullanılan stor perdeler artık evlerimizin de bir parçası haline geldi. Seçkin Perde ailesi olarak yaklaşık 30 yıllık deneyimimiz ile 2021 Stor Perde Modelleri içerisinden en trend ve en modern olanları sizler için derledik. Stor perdelerin, diğer perdelerden en önemli farkı rulo şeklinde olup tavana monte edilmesidir. Profesyonel ekiplerimizce stor perde modellerinin montaj işlemlerini müşteri memnuniyet garantisi ile yapmaktayız. Evlere girdikten sonra pek çok farklı model ve özelliklerde üretilmeye başlanan bu perde modellerinde isteğe göre çeşitli dantel süslemeleri de yapılmaktadır.

Stor perdeler görünüm itibari ile diğer perdelerden oldukça farklıdır. Bu nedenle ön yargılı yaklaşanlar olabilir. Ancak sitemizde yer alan modellerimizi de incelediğinizde görebileceğiniz üzere her türlü odaya, mobilyaya ve renge mükemmel uyum sağlayan farklı farklı modellerde stor perdelerimiz mevcuttur. Bu perdelerin uzun ömürlü kullanılması için bakımlarının düzenli olarak yapılması gerekir. Dileyen müşterilerimiz için, firmamız uygun fiyat ve deneyimli ekibiyle başta stor perdeler olmak üzere tüm perde modellerinin bakım ve temizliğini de yapmaktadır.

Müşterilerimiz tarafından 2021 yılında en çok tercih edilen stor perde modellerinden sizler için bu derleme hazırladık. Listede yer alan ürünlerimiz için ayrıntılı ürün ve fiyat bilgisi konusunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

× Canlı Destek